Mărturiile clienţilor

despre colaborarea cu Almira Ballroom

Testimoniale

Vezi ce spun clientii despre noi:
  • Am ales Almira Ballroom pentru nunta, cel mai important eveniment din viata noastra si suntem foarte multumiti si fericiti. O sala impresionanta, o nunta de vis, mancare foarte buna, servire de exceptie. O noapte de vis! Invitatii nostri au fost cu adevarat impresionati si ne-au felicitat pentru alegerea facuta. Va multumim din tot sufletul pentru tot.
    Bianca Andronache
  • Va multumim pentru organizarea acestei nunti superbe. Va recomandam cu drag pentru orice fel de eveniment, fie ca este nunta, botez sau petrecere aniversara. In curand ne revedem si la botez!
    Alin Balanescu
  • Am avut parte de un botez de neuitat la Almira Ballroom Ce mi-a placut in primul rand este ca au respectat contractul si toate conditiile din el, punctualitatea s-a respectat, s-au folosit echipamente profesionale si de calitate, mancarea a fost excelenta, servicii de calitate, ospatarii au fost foarte atenti. Am uitat de grija organizarii unui eveniment. Va recomand cu drag!
    Adelina Bibescu

Cere-ne o oferta personalizata !

Intra pe pagina de contact si completeaza formularul pentru a primi o oferta de pret personalizata, apoi te vom contacta noi in cel mai scurt timp.

TOP